Sivusto päivittyy

Päivitämme sivuston helmi-maaliskuun aikana. Sillä välin voit seurata Samasta padasta -aiheisia sisältöjä Instagram-tililtämme tai ladata alta suositut maistelutaulukot käyttöösi.

Suomen suosituin vauvojen ruokakirja!

 Kokkaamisen käsikirja jokaiselle äidillä ja isälle – 150 helppoa reseptiä vauva- ja lapsiperheisiin. Samasta padasta aloitti vauvanruokavallankumouksen: arki ei enää ole jatkuvaa soseiden tai sormiruokien valmistusta.

Entistä herkullisempi vauvan ja taaperon ruoka valmistuu vanhempien ruoan ohessa. Samasta padasta – Kaikki mitä tarvitset lapsiperheen nautinnolliseen ruokailuun tarjoaa huippusuositun kirjasarjan osat I ja II yksissä kansissa. Kirjan resepteillä, ideoilla ja vinkeillä kokkaat läpi lapsesi vauvavuoden aina kouluikään asti – ja nautit siitä. Mukana ovat hiteiksi nousseet huijarin butter chicken, pizza margherita ja muut vauvojen ja lasten uudet suosikit.

Ruokatoimittaja Outi Tuomivaara kehitti reseptit äitiyslomallaan, kun hän kyllästyi valmistamaan vauvalle mauttomia soseita. Kaikki ruoat syntyvät nopeasti ja helposti – ja aina maku edellä.